0
Sepetim
[ESC]
Aradığınız ürün bilgilerini giriniz (en az 4 harf).


Tozlu

2024 giyim modasına uygun şekilde dolabınızı yenilemek istiyorsanız Tozlu ürünleri sizleri bekliyor. Kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden aksesuara kadar pek çok giyim ihtiyacınızı kategoriyi inceleyerek giderebilirsiniz.

Renk ve model skalası geniş olan Tozlu ürünleri sayesinde tarzınızı yenileyebilir veya 2024 modasına uygun kıyafetler satın alabilirsiniz. Sayfada hem bütçenize hem de tarzınıza uygun olacak pek çok ürünü bulabilirsiniz.

Tozlu Giyim Ürünleri

2018 yılından beri modanın trend ürünlerini bir araya getirerek müşterilerine sunan Tozlu markası ile giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz. Ayrıca belirgin olan tarzınıza devam edebileceğiniz birbirinden şık, rahat ve göze hitap eden ürünleri bulabilirsiniz.

Alışverişe başlamak için kategori belirlemeniz yeterli. Böylelikle aradığınız ürünü kolaylıkla bulup alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Kadın, erkek, çocuk, tesettür giyim, aksesuar, iç giyim, ayakkabı-çanta ve yeni gelenler bölümlerini ürün seçimi için kullanabilirsiniz. Tozlu tarafından sunulan güvenli alışveriş imkanıyla baştan sona sorunsuz bir giyim alışverişi deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kadın Giyim Ürünleri

Giyim sektörüne kadın giyim ürünleriyle giriş yapmış olan Tozlu kadınların zevkine hitap edecek pek çok giyim ürünü türünü ve modelini stoklarında bulundurur. Böylelikle farklı giyim tarzlarındaki müşterilerinin de aradığı ürünü bulmasını sağlar.

Kadınlara hitap edecek giyim ürünlerinden bazıları şunlardır;

  • Üst giyim ürünleri (tulum, sweatshirt, yelek, tulum,abiye, elbise, gömlek vs)
  • Alt giyim ürünleri (etek, pantolon, eşofman altı,fitilli tayt, kapri, pijama altı vs)
  • Dış giyim ürünleri (ceket, mont, kaban, trençkot, şişme yelek vs)
  • Takım ürünleri (ikili takım, eşofman takımı ve iç çamaşırı takımı vs)
  • İç giyim ürünleri (büstiyer, çorap, atlet, korse, külot, pijama, fantezi giyim vs)
  • Ayakkabı modelleri (babet, bot, çizme, terlik, topuklu ayakkabı, spor ayakkabı vs)
  • Çanta modelleri(bel, kol ve sırt çantaları)
  • Aksesuar (kol saati, cüzdan, kemer, kartlık vs)

Bu ürünlere ek olarak kadın parfüm çeşitlerini de kadın ve aksesuar kategorinden bulabilirsiniz.

Erkek Giyim Ürünleri

Tozlu trend giyimi tercih eden erkekler içinde birbirinden tarz ürünleri bir araya getirmiştir. Renk, model ve stil farklılığı olan pek çok erkek giyim ürünün uygun fiyatlarla satın alınması mümkündür.

Sweatshirt giymeyi tercih eden bireyler içinerkek sweatshirtmodelleri satıştadır. Beden ölçüleri, giyim tarzı ve renge göre seçim yapılarak kolayca satın alınabilir.

Rahatlığına düşkün olan erkekler için rahatlık sağlayan eşofman vepijama takımımodelleri stoklarda yer alır. Bu ürünleri kumaş kalitesini öğrenerek satın alabilirsiniz. Ayrıca beden, renk ve fiyat aralığına uygun olarak seçim yapabilirsiniz.

Çocuk Giyim Ürünleri

Kadın ve erkek giyim ürünlerinin dışında çocuklar içinde birbirinden şık ve rahatlık sağlayacak giyim ürünleri sayfada satıştadır. Çocukların zevkine hitap edecek rengarenk modeller uygun fiyatlar altında satılır. Çocuk bedenlerine ve vücut yapılarına uygun olarak üretilen giyim ürünleri sayesinde çocuklarında modaya uygun giyinmeleri mümkün olur.

Kategoride bulunan çocuk giyim ürünlerinden bazıları ise şunlardır;

  • Bluzlar
  • Pantolonlar
  • Taytlar
  • Sweatshirtler
  • Ceketler
  • Yelekler
  • Hırkalar
  • Gömlekler
  • Montlar

Çocuklar için satışa sunulan gömlek, tişört vepantolon modellerierkek ve kız çocukları ayrım yapılarak hazırlanmıştır. Böylelikle çocuğun cinsiyetine uygun olarak seçim yapılır. Ayrıca bebeklere özel giyim ürünlerinin kategoride bulunması da mümkündür.

Tesettür Giyim Ürünleri

Giyimde tesettürü tercih eden kadınlar ihtiyaçları duydukları ürünleri kategoride bulurlar. Tesettür giyim adı altında hazırlanan alt kategoride tesettüre uygun olacak farklı giyim ürünleri sergilenmiştir. Bu ürünler arasındatesettür elbise, etek, gömlek, triko, trençkot, hırka, mont, bluz ve tunik gibi ürünler yer alır.

Tesettüre uygunelbise modelleriarayan kadınlar tesettür giyim kategorisine tıklayarak günlük giyim veya özel günler için uygun olacak elbiselere ulaşabilirler. Bu elbiseleri 36-46 beden aralığında satın alarak kullanabilirler. Ayrıca fiyat ve renk kriterlerine uygun olarak tercih edebilirler.

Aksesuarlar

Aksesuarlar giyim tarzının tamamlayıcıları olduğu için giyim alışverişinde mutlaka aksesuar alımı da yapılır. Bu nedenle Tozlu sayfasında aksesuar kategorisine de yer verilmiştir. Böylelikle satın alınan kıyafetlere uyum sağlayacak aksesuarlar satın alınabilir.

Sweatshirt kadınürünleri satın alan kişiler sweatshirt ile uyum sağlayacak cüzdan, kemer, şal, omuz şalı, bere ve kol saati seçimi yapabilirler.

Giyim Ürünlerinde İndirimli Alışveriş

Tozlu giyim ürünlerini tercih edece kişiler indirimli alışveriş fırsatına da sahip olurlar. Özel günler ve sezon geçişleri indirimlerin yararlanabileceği zamanları oluşturur. İndirim oranları değişmekle birlikte %30 veya %50 oranlarını bulan indirimler vardır.

Ayrıca güvenli alışveriş imkanının olması ülkenin her yerinden Tozlu ürünlerini satın alınmasını kolaylaştırır. Sizler de 2024 modasını takip etmek ve ilkbahar-yaz sezonuna hazırlanmak istiyorsanız kategoriyi inceleyerek alışverişe başlayabilirsiniz.